Klauzula informacyjna

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych z formularza kontaktowego przez
21 Media Michał Stachowiak
Obowiązek informacyjny wynikający z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)
Administrator21 Media Michał Stachowiak (ul. Starowiejska 16/2, 81-356 Gdynia)
Cele przetwarzania
  • Realizacja kontaktu i przesłanie aktualnej informacji handlowej dotyczącej towarów lub usług oferowanych przez 21 Media Michał Stachowiak z wykorzystaniem danych umieszczonych w formularzu kontaktowym na stronie internetowej: netby.pl.
Podstawa prawna przetwarzania
  • przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych wprowadzonych do formularza kontaktowego wynika z uzasadnionego interesu Administratora, tj. realizacji kontaktu z Panią/Panem [art. 6 ust. 1 lit. f) ogólnego rozporządzenia o ochronie danych – RODO].
  • przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych wprowadzonych do formularza kontaktowego jest niezbędne dla wypełnienia obowiązków prawnych ciążących na Administratorze [art. 6 ust. 1 lit. c) ogólnego rozporządzenia o ochronie danych – RODO].
Kategorie odbiorców danych
  • Podmioty upoważnione na podstawie przepisów prawa.
  • Pracownicy 21 Media Michał Stachowiak.
  • Podmioty wykonujące na rzecz 21 Media Michał Stachowiak usługi zewnętrzne: księgowe, informatyczne i rachunkowe na podstawie odrębnej umowy, wymagane do prawidłowej realizacji usług przez 21 Media Michał Stachowiak.
Okres przechowywania danych
  • Dane będą przechowywane do czasu upływu terminu przedawnienia zobowiązań podatkowych oraz innych ciążących na 21 Media Michał Stachowiak zobowiązań publicznoprawnych.
  • Do czasu cofnięcia przez Panią/Pana zgody na przetwarzanie. Dane będą usunięte niezwłocznie po cofnięciu zgody na ich przetwarzanie.
Prawa związane z przetwarzaniem
  • Prawo do żądania od administratora dostępu do danych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  • Prawo do przenoszenia danych osobowych.
  • Prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  • Prawo do sprzeciwu.
  • Kontakt w sprawie RODO: 21 Media Michał Stachowiak (ul. Starowiejska 16/2, 81-356 Gdynia), email: biuro@netby.pl
Informacje dodatkowe
  • Podanie danych, przed zawarciem umowy z 21 Media Michał Stachowiak nie jest wymagane, jednakże konsekwencją ich niepodania będzie brak możliwości realizacji przez 21 Media Michał Stachowiak kontaktu z Panią/Panem.
  • Pani/Pana dane nie będą przekazywane przez 21 Media Michał Stachowiak do państw trzecich ani organizacji międzynarodowych.
  • W oparciu o Pani/Pana dane osobowe 21 Media Michał Stachowiak nie podejmuje zautomatyzowanych decyzji, i nie wykonuje procesu profilowania.

Bezpłatna konsultacja

Zadaj nam dowolne pytanie związane. Jeżeli będzie związane z naszymi usługami, bardzo chętnie na nie odpowiemy. Zarezerwuj około 15 minut w swoim kalendarzu i wykorzystaj je na skonsultowanie problemu dotyczącego szeroko pojętej działalności w internecie.






    Pobierz darmowego ebooka

    Co powinna zawierać strona internetowa inwestycji deweloperskiej?